Desperate houseman

Idag har jag tvättat två maskiner, dammsugit hela lägenheten, diskat, vattnat blommorna och rensat avloppet under tvättstället. Jag fick beröm när Frida kom hem. =) Av ngn. outgrundlig anledning hamnade  fridas vitrandiga linne med den mörka tvätten och det är numer grå/ svartrandigt....men som dom säger : lite svinn får man räkna med.

Pust..

Idag har jag servat bilen, oljebyte, oljefilter, luftfilter och tändstift. Så nu är jag 2000:- fattigare, men det kan det vara värt. När jag kom hem hängde jag med Frida på en löprunda runt sjön, jobbigt, men otroligt skönt nu.

101 år

Enligt Beräkna din ålder kommer jag att bli 101 år gammal. Om detta stämmer kanske man får ta och se över sitt pensionssparande lite =).

Explorer 8

Om någon vänlig själ vet hur man stänger av historiken i det lilla sökfönstret uppe till höger vore jag evigt tacksam. Förslag mottages tacksamt.

Årets första fisk

Japp mina vänner, idag har vi varit ute i Brändön och tittat till Hornys bastu bygge. Väl på plats passade jag på att blöta kroken för första gången i år. Efter en hel del nötande, trassel, kast bakom ryggen mm. så fick jag faktiskt en abborre ! För övrigt en eloge till Frida för hennes utryckning i trasslet....

Sköna Fredag

Efter två veckors maratonjobbande blev det äntligen fredag. Jag hade tänkt komma mig hem lite tidigare idag ( läs 11 ) men som vanligt när man planerar tidig hemgång skiter det sig. När jag äntligen kom hem, åt vi lunch för att sedan lägga oss i soffan och vila lite. Det slutade med att vi sov 1.5 timme, men det mina vänner vill jag lova var fantastiskt skönt. Efter lite handlande grillade vi och nu väntar Yes Man....

Vädret förtjänar ett hedersomnämnande, 20 grader och inte ett öga är tort =)

Pricken

Jag har haft en prick på vänster underarm ett tag, för ett par dagar sen lessnade jag och gick till sjukan på F21. Fick en läkartid idag klockan 10.00. Så idag gick jag dit och opererade bort min prick. Den ska nu skickas på analys, så jag hoppas det  inte är nått. Dagens ros går till den trevlige killen på OK som sålde vaxshampo till kanonpris !

Det är mycket spel nu..

Ja som rubriken säger, hittat ett nytt bubbelspel. Rekordet ligger för närvarande på hissnande 365220, och jag är väldigt stolt! Annars intet nytt, 6 veckor kvar till semestern och gissa om jag längtar !

Fint va ?

Visst har min blogg blivit fin ? Ja nu är det ju inte så att det är jag som har fixat detta, utan jag har fått hjälp av min monster programerare till flickvän. =)

Vad tycker ni om den nya layouten då ??

RSS 2.0