Vin kvinnor & sång

Ikväll har vi haft det riktigt mysigt, jag, jonne och sampo. Korvar, oliver, vin, en dos av Guitar Hero och en bra film. I morgon bär det av till Piteå havsbad för att tvätta lekamen =)
Ev. har Jonne fixat en date som följer med...

I övrigt bra, huvudet upp och fötterna ner.

P.S vi fikade på ett väldigt mysigt kafé idag, Take Away. Rekomenderas starkt.

Bastu, kräftor och disk.

Jonas, Katta och Kjällman kommer hit på en liten stund. Bastu och kräftor vankas *smask*.
Idag kom den äntligen, recivern alltså. Oj vad den var snygg !
Men nu ska jag diska, mindre roligt ...

Nu händer det äntligen nått

Jippi !! När jag kom hem idag berättade min kära sambo att recivern som vi har beställt har kommit till Sverige iaf. Väntad hemleverans är kommande måndag. .

Äntligen helg!

Nu var den första arbetsveckan efter semestern över, och gissa om det känns skönt med helg =) Imorgon lördag ska vi på 70-års kalas i Piteå och det blir även en sväng på Nolia. Jag och Supertramp skulle låna en Padda på jobbet idag som Alex skulle använda till garagebygget. Sagt och gjort, vi åkte dit med släpvagn, men väl på plats så sket det sig rejält. Den vägde 450kg, och nog är vi grova och starka killar, men där gick vi bet =).

På besök i Juoksengi

Vi har varit på besök i Juoksengi, hos Nicklas & Emilia och troligen världens sötaste barn. Fredagskvällen inehöll bla. "handikappyatsy" som tjejerna fullkomligt dominerade i, kubb, en fantastiskt god middag och bastu.
Synd bara att så trevliga människor bor så långt borta.

På måndag blir det spännande må ni tro, då ska vi på en lägenhetsvisning i centrum, 100m2 !!! Gud va jag längtar, hoppas nu att den är riktigt fin och att den inte är så förbaskat dyr.

Lulekalaset ikväll, men vi är så trötta och slöa så det blir nog inget kalasande alls. I morgon är det Ungerns Grand Prix så då hoppas jag att alla håller tummarna på Hamilton.

Rädd för tandläkaren ?

Läste idag om en man i Linköping som skulle gå till tandläkaren, men han litade inte riktigt på att deras bedövning skulle vara till någon hjälp. Han köpte och drack upp en hel platta öl innan han skulle gå dit. Men tandläkaren var inte lika inponerad, och ringde polisen istället. Det hela urartade och mannen hämtades av polis.

En redig man rår sig själv =)

RSS 2.0