Tänkvärt...

* Om Du vaknar i morgon, frisk och icke-sjuk, så är Du lyckligare lottad än 1 miljon människor som inte kommer att leva nästa vecka.

* Om Du inte har upplevt ett krig, inte upplevt hunger, fångenskapen ensamhet, eller dödskampens smärta så är Du lyckligare lottad än 500 miljoner människor här på jorden

* Om Du kan gå in i kyrkan utan ångest, utan att Du får svårigheter, utan att man skall fängsla eller döda Dig så är Du bättre lottad än 3 miljarder av jordens innevånare.

* Om det finns mat i Ditt kylskåp, om Du har ett jobb, om Du har tak över huvudet och en säng att sova i, då är Du rikare än 75% av innevånarna på jorden.

* Har Du ett konto på en bank, lite pengar i börsen och småslantar i en ask,då tillhör Du de rikaste 8 % av jordens innevånare.

Att jobba statligt..

Klistrar in en rolig grej som jag såg på Warpdrive :

<Norman|>  jag var rätt bra på sova på jobbet när jag jobbade på statligt
<Norman|> man blev klar med alla grejer man skulle göra under en dag på 2h
<Norman|> sen skulle man bara dega resten av dan
<Norman|> men det var ju tvång att va där
<Norman|> så då la man sig på magen på golvet, med fötter mot dörren
<x-pander> haha
<Norman|> spridde ut lite pennor och grejer
<Norman|> och om nån öppna dörren till kontoret så var det för man plocka upp pennor på golvet
<digitalunit> hahahaha
<perk> genialt!


Haha, ja vad ska man säga...

Kulturchock

I går var vi på teater för första gången, ja eller det var den första för mig iaf. Vi såg en föreställning som heter Alla hjärtan. Direkt efteråt såg vi på Lisa Laevander Band, så vi chockade verkligen våra kroppar med kultur. I sommras var Lisa och en annan kille på en fest hos oss och passade på att sjunga lite, vilket inte imponerade särskillt. Men i går var hon lysande, skön röst och väldigt bra låtar.

Sköna söndag

Idag har det varit en riktig mysdag, förutom bastu och god mat så har vi haft främande av våran gudson: Jotul Byske. Han är bara för söt...I lördags var vi ute och åkte långfärdsskridskor, inte helt enkelt men väldigt avslapnande och trevligt.

RSS 2.0