Adde aka. Robin

Du är
Robin
52%
Hulken
36%
Hellboy
35%
Stålmannen
29%
Batman
28%
Wolverine
26%
Spindelmannen
21%
Fantomen
12%
Kattkvinnan
0%
Du är ung och akrobatisk
och tycker om att stå i rampljuset
men kan även ge ära åt andra.

Klicka för att testa vilken superhjälte du är!



Bistånd

"Det svenska biståndet är i år på 34 mdr kr, högst i världen om man slår ut på BNP/invånare, och ökar varje år. Det är nuförtiden en omfattande post i den svenska statsbudgeten och de som tidigare vågat resa några som helst krav på biståndet, bl a biståndsministern själv, har mötts av en ström av värdeord med föga substans av dem som verkar hävda att siffrorna är det viktigaste. Ju större siffror, desto godare är man."

Jag har inget emot att vi hjälper andra människor i nöd, men jag tycker att det känns otroligt konstigt att vi skänker så mycket pengar varje år medans sjukvården, skolan och andra instanser fullkomligen kolapsar..

Dessutom skulle jag vilja se en större granskning av vad pengarna går till.

Glass i stora lass

Japp, nu ska vi smaska i oss en Ben & Jerry framför tv:n. Det var en mycket bra ide´ av min älskling !!!


Lön kontra ansvar

"En pilot på högsta lönenivån inom SAS-systemet har 48.000 kronor i grundlön och där ligger flertalet av piloterna på SAS"

Saxat från DI.

Jag tycker inte att dom är överbetalda, jag vet att hkp. piloter på tex Norrlandsflyg, har en grundlön som vida överstiger detta.

Vad tycker ni ?

Slutet på semestern

Nu börjar semestern lida mot sitt slut. Sommaren har varit fantastisk, det är länge sedan vi hade en sån kanonsommar. Det har varit så varmt att jag nästan längtar efter en regnmulen dag. Vi har hunnit med en hel del, men ändå haft tid att slappa och må bra. Förra helgen var vi på besök i Jouksengi hos Niklas & Emilia m. familj, och det var bra mycket trevligare än att gå på Luleå Kalsaet.

Vem är du i trafiken ?

Jag har gort ett webbtest på expressen, resultatet var inte direkt smickrande :

Du fick 151 rätt av 300 möjliga

Du är en fartdåre. Du visar ingen hänsyn i trafiken och det är en tidsfråga innan ditt kort ryker.

Hur går det för er ?


RSS 2.0